VÄLKOMMEN TILL WPC06


Gruppuppgifter:

Gruppmedlemmar samt individuella uppgifter:

  1. Surisara Lindberg
  2. kayissan Adamah Veckouppgift
  3. Michelle Leite Santana (ml22tk)
  4. Sofia Sognefur
  5. Carmen Olsson

Meddelande:


Alla i gruppen får svara med olika färg!
Kolla info om datainsamling!
Carmen: Hej, jag blev sjuk igår kväll och därför är hemma men kommer att vara med på msn. Jag kommer att lyssna på den föreläsningen och jobba vidare idag hemifrån.

Intervju
Kayissan: Här kommer sammans fattning om intervjun. Ni kan kolla!
och rättar den jag kom inte ihåg vilkar frågor vi fick svar på igår så kan ni vara vänligt och läsa inom den.

Surisara: Jag strukterade liten i vår wiki sidan. Ni kan ändra om ni inte tycker om den och kanske hjälpa liten till om jag staver fel: 09/11/20
Carmen: Vi kan träffas imorgon efter laborationen för att gå igenom det som ska göras denna vecka, allas ideér är välkomna. Hoppas alla kan närvara 09/12/01

Michelle: Hej Jag kan inte vara med idag (onsdag 02/12) Jag tycker att vi kan träffas imorgon ( torsdag 03/12) efter klass och försöker fixa olika delarna av kravanalys och klara och testa prototypen. Om ni vill, får ni göra om personas bilder, ordning osv enligt >Morgans instruktion. Jag har påbörjat prototypen och kan visar er imorgon. Ni får gärna ta med sina idéer. Om ni inte kan komma imorgon, så det är bra att vi har ett möte vid MSN eller skype. kl. 15h

kayissan:hej alla jag kan inte komma idag, men jag ska försöka hinna till kl:15, är jag innen på msn.

Carmen: Hej alla glada ;) jag har gjort en liten skiss av en prototyp som är en första sida. Titta gärna och modifiera efter skriv gärna ert namn. Alla ideér är välkomna!! När jag skulle lägg länken fick jag inte av fungera så jag skickar till er e-mail.

Sofia: Jag tycker med att vi träffas imorgon efter föreläsningen och pratar ihop oss lite. Känns som om vi är så uppdelade just nu!

Carmen: Det har varit inte min vecka, jag skulle lägga in en användarfall och en flödeschema men lyckades inte få det bra. Jag kommer att visa er när vi träffas idag, ha det bra

Surisara: Jag gjorde repetera_kravanalyser länka så vi kan fixa den sen. Skriva ni gärna vad vi behöva fixa till. Jag kan inte komma idag men jag ska vara med på msn.

Surisara: Jag har lyckat fixa blider (personas). Ni kan gå ni och kolla om det är bra. kl.12.00 (09-12-03)
Vi behöver fixa mer text (kort information+ kort sammafattning och lägga)


Surisara: Hjälp mig nu att skriva mer kort information eller sammanfattning på de olika personas. Någon som kan bättre Svenska. Alla infor hitta ni från kompletterande information för skapande av personas. Den fick ni från Mogan vid mail. Tack! 14.01(09-12-03)

Vi behöver inte skriva om personas igen. Vi kan ersäta bilderna bara.

Vi (michelle och carmen) har precis klarat lärares användarfall. Carmen håller på att skriva administratörs användarfall nu. Vi visade prototypen till Morgan imorse och han tycker att den är bra och vi kan fortsätta så. Jag klara ikväll och sedan lägga den på wikisidan. (03/12 kl. 14.18)

Hej! Jag tycker att Prototyen är nu under kontroll och snart lägger jag den på sidan. Men ska bara testa den imorgon.

Surisara: Hej jag har lagt Phototype_Del 2 nu. Ni kan går in och kolla!

Hej!
A nice video for inspiration:

Get Microsoft Silverlight