Veckouppgifter

Cheng Fong cf22ea
Cecilia/ca22jy
Jonas Bengtsson – jb22jzGruppuppgifter

Datainsamling
Intervju – sammanställning
Kravanalys
Prototyping
UtvärderingCase-uppgiften

Materialet är flyttat till länken "Case-uppgifter" på vänster menyn.

Länk till case-uppgiften


Info/meddelanden Hej alla gruppmedlemmar! Tänkte vi kunde skriva lite info/meddelanden här som vi vill nå ut till gruppmedlemmarna. Ni kan väl fylla i era kontaktuppgifter längst ner så kan vi ju komma överens om vilket sätt vi ska hålla kontakten på under denna kurs. För mig går det bra på samtliga sätt som jag listat men smidigast kanske hade varit MSN.
/Cheng

Så, nu har jag addat mina uppgifter längst ner – såg inte detta först!
Ps, har vi koll på vår fjärde medlem i gruppen – Alexander Karlsson – eller har han fallit bort under resans gång?
/Jonas

Har inte hört nåt om Alexander, hoppas han hittar hit snart.
Tråkigt om vi bara blir 3 i gruppen, då blir det mer jobb för oss alla.
/Cheng

Hej, jag kommer att lägga upp min individuella del till frågeställningarna senare i kväll, dock senast till midnatt.
Till 15.00 i morgon, onsdag, ska vi ha meddelat Morgan vem av oss tre som ska delta vid intervjutillfället på torsdag. Är det någon av oss som rent spontant känner för att vara med på intervjun?
Jag kommer att vara sysselsatt med lektioner här i Kiev, och passar helst (har lektionstid mellan 10–15, måndag – lördag).
När ska vi sammanstråla i morgon för att lyfta fram de bästa frågorna från vårt individuella arbete? Har ni förslag på hur vi ska göra med den biten, vad som blir bäst/mest effektivt?
/Jonas

Möte
Skype möte onsdag kl 17:00 (Svensk tid), kom på att det kanske är nån timmes tidskillnad i Ukraina där Jonas är, vet inte om våran vintertid jämnade ut den skillnaden eller ökade på den men bara så vi inte missar detta.
/Cheng

Ny video på kurshemsidan
Hej såg att det tillkommit en ny inspelning med kompletterande uppgifter om ladok, den ligger under grupparbeten v46 på kurshemsidan (längst ner på sidan).
/Cheng 091117 (21:30)

Möte och individuell uppgift till Datainsamling
Hej, jag har nu lagt upp mitt lilla individuella bidrag till Datainsamlingen. Den finner ni under min länk under Veckouppgifter. Vi hörs i morgon 17.00 lokal tid! Yep, här är det en timmes tidsskillnad, dvs är klockan sex när klockan är fem hos er! Bra att du tog upp det – hade totalmissat det annars.
/Jonas

Intervju och sammanställning
Intervjun är nu genomförd och pga diverse tekniska problem med ljud så genomfördes frågorna på adobe connect chatten istället. Vet inte när inspelningen kommer upp men vi får väl försöka hålla koll. Sammanställningen ska ju vara klar nu på fredag den 20:e så det kan vara bra att få detta gjort så klart inspelningen läggs upp. Lägger till en sida under gruppuppgifter "Intervju sammanställning" där kan vi ju lägga upp våran individuella sammanställning efter vi gått igenom intervjun och sen utifrån den göra en gemensam? Lite krångligt kanske, nån som har nåt bättre förslag hur vi skall lösa detta smidigast?
/Cheng 091119 (14:30)

Nytt möte?
Hej! Jag återkommer – dock senast 17.00 (svensk tid) i dag fredag – med min sammanställning.
Är det en lämplig tidpunkt för ett mini-möte? Jag kan alla tider i kväll annars.
/Jonas

Hej Jonas o Cecilia! Jag har lagt upp min sammanställning av distans intervjun. Kommer vara upptagen med annat idag så jag är inte säkert på om jag hinner vara med på nåt möte.
Jag tror vi har fått fram en ganska så klar bild av intervjun och har säkert ganska likvärdiga sammanställningar. Ni får gärna bygga på det materialet jag lagt upp och lägga till eller redigera det ni tycker behövs.
Det skulle tydligen räcka med en grov sammanställning så man behöver kanske inte lägga ner allt för mycket tid.
/Cheng

Ok, låter bra! Jag ska kika på campus intervjun nu – och kompletterar din sammanställning efter att jag har tagit del av den!
Vi hörs nästa vecka!
/Jonas


Kontaktuppgifter

Cheng Fong (Göteborg)
Mail: cf22ea@student.hik.se
MSN: cheng-fong@bredband.net
Skype: Cheng.Fong
Twitter: Cheng78
Google Wave: cheng.fong78@googlewave.com

Cecilia Andersson (Luleå)
Mail: ca22jy@student.hik.se
MSN: Cizzi9001@hotmail.com
Skype: Evilcec

Jonas Bengtsson
Mail: jb22jz@student.hik.se
MSN: janowzky@hotmail.com
Skype: zahi07borac