Jimmie - Veckouppgifter
Rikards sida

David - Veckouppgifter

Dennis - Veckouppgifter.

Under mötet den 21/12 kom vi fram till att vi ska göra 3 användar tester var. Så vi ska utgå från dom 14 scenarie som finns på Caseuppgift sidan (listan med te x paret som vill kolla vigsel mm)
Vi bestämde att Dennis kör dom tre första fallen, Rikard kör nästa tre, jag (jimmie) kör nästa och David , du får köra dom Sista 3 på den listan. Vi ska sedan efter dom är gjorda göra en utvärdering på vilka användarproblem som kan uppstå. Vi ska även göra en lista på vad vi hittar för negativa och positiva saker. Detta ska vara klart på måndagen den 28/12. Då ska vi kunna börja med punk 2.2. Är något oklart David, så skriv nåt här.

Rikard: Jag har kopierat texten ovan och satt in den i case-uppgiftens sida. Den passar bättre där.

Gruppuppgifter - WPD08Jimmie, Kontaktuppgifter:
MSN: briggsen@hotmail.com
Skype: Briggsen75
Mail: jy22af@student.hik.se

Rikards kontaktuppgifter:
MSN: rikskot@hotmail.com
tel: 0730603575
e-post: rs22ef@student.hik.se

Davids kontaktuppgifter:

·msn: Fubarworkz@live.se
·mail: de22by@student.hik.se

Dennis kontaktuppgifter:
msn: svde07@hotmail.com
mail: ds22er@student.hik.seANSLAGSTAVLA


Här kan vi skriva lite allmän info som rör arbetet eller sånt som kan vara bra att veta. Även tider kan vi lägga upp här när vi ska "träffas" för att gå igenom saker


Ny träff i morgon på MSN torsdagen 3/12. Går igenom lite av prototyp arbetet. missade att föreläsningen flyttades tills torsdag, dock är jag nog online vid ca 10. Ni andra kan ju komma när ni kan sen.

Rikard: Vi bör kanske komma överens om några tider som passar för att "träffas" på MSN. För mig bör det passa på onsdagar förmiddag kl.10-12 som tidigare. Jag har emellertid svårt att delta på mån-tis-torsdagar p.g.a deltidsarbete. Däremot skulle kvällstider (ex.19-21) passa mig nästan varje dag.